+31 618119299 info@ftcholland.nl

Handelsbemiddeling

FTC Holland uw tussenpersoon op veel vlakken

Handelsbemiddeling

FTC Holland kan voor u opereren als tussenpersoon op veel vlakken. Zoekt u een goede leverancier voor uw grondstoffen, of betere condities bij uw huidige leverancier wij helpen u graag. Zoekt u een leverancier die gespecialiseerd is in interieurbouw, of bent u op zoek naar een partij die voor u een complete projectinrichting kan verzorgen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk en kunnen u op vele vlakken van dienst zijn.

Het bemiddelen van overeenkomsten voor uw organisatie kan eenmalig zijn, omdat u tijdelijk zelf de capaciteit niet heeft, of als u een keer wilt proberen of het laten afsluiten van overeenkomsten door FTC Holland iets voor u is. Door het uitbesteden van de inkoop van goederen, producten en diensten kunt u zich als organisatie focussen op uw kernprocessen en bent u altijd verzekerd van de juiste (inkoop)condities.

Wij zijn goed in wat we doen

FTC Holland werkt samen met meerdere leveranciers, door ons uitgebreide netwerk vinden wij voor u altijd de beste oplossing.

 

Handelsbemiddeling voor zowel Profit als Non Profit bedrijven - FTC Holland

FTC Holland kan ook de verkoop van uw producten op zich nemen. We kunnen dit in bepaald gebied voor u verzorgen, maar eventueel ook landelijk. Wij denken graag met u mee neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op om eens van gedachten te wisselen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u momenteel aangesloten bij een andere organisatie welke voor u zaken bemiddelt, of verkoopt, laat u zich hierdoor vooral niet tegenhouden om contact met ons op te nemen, wij kijken graag voor u of wij het beter kunnen.

 

FTC Holland
Willem Santemastrjitte 18, scharnegoutum
+31 618119299