+31 618119299 info@ftcholland.nl

Collectief inkopen

Wij zorgen voor scherpe inkoopcondities

Collectief inkopen

Collectief inkopen zorgt voor scherpe inkoopcondities. Op deze manier kunt u als organisatie uw kosten verlagen. FTC Holland maakt collectieve afspraken met leveranciers, hiervoor geldt hoe meer bedrijven zich aansluiten hoe sterker onze positie wordt. Doordat wij ons focussen op het inkoopproces weten wij goed wat er in de markt speelt en kunnen wij u tijdig informeren over ontwikkelingen in de markt die van invloed kunnen zijn op de inkoopcondities.

Voor het sluiten van de inkoop deals en het vergelijken van de diverse aanbiedingen maken wij gebruik van ons netwerk. Op deze manier houden wij de kosten laag en wordt het voordeel voor de klant zo groot mogelijk. FTC Holland houdt rekening met de klant, een collectieve deal moet integraal een goede deal zijn. Alleen een scherpe prijs en goede condities zijn niet altijd voldoende, wij kijken verder dan alleen de scherpste deal.

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om haar kosten te verlagen en daarnaast is er in de markt een consolidatie van bedrijven gaande. Grotere bedrijven kopen kleinere bedrijven en zijn hierdoor in staat om de prijzen op te drijven. Door middel van het collectief inkopen wil FTC Holland weer een gezonde balans aanbrengen in de markt.

Voor iedereen

Iedereen kan klant worden bij FTC Holland, of u nu actief bent als Profit of Non Profit organisatie. 

FTC Holland heeft collectieve contracten voor de volgende inkoopgroepen:

 

  • Afvalverwerking
  • Energie
  • Plaat materiaal
  • Diverse soorten staal
  • Schoonmaak
  • Machine onderdelen
  • Diverse tegels
  • Divers (straat) meubiliar
Collectief inkopen - Verstevig uw inkooppositie

Bent u geintersseerd?

Bent u geintersseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend een quickscan aan, dit kan ook als u al bij een ander collectief bent aangesloten. Tijdens de quickscan kijken wij samen met u of uw huidige afspraken nog steeds de juiste zijn, of dat het tijd is voor een frisse wind.

FTC Holland
Willem Santemastrjitte 18, scharnegoutum
+31 618119299